AICEC-ADICAE crida a la participació de les persones interessades en la situació real de l'endeutament i consumidors a Espanya.
imagen

L'associació convida a la seu de Barcelona (c/Creu dels Molers, 13) a tots els interessats per seguir el programa de la Jornada Nacional del Projecte Europeu sobre l’Endeutament.

 

Barcelona, 30 de maig de 2023. Aquest dijous 1 de juny a les 9:30h,  AICEC-ADICAE obre la seva seu per acollir la jornada Nacional del Projecte Europeu sobre l’Endeutament. 

 

Fa més de 20 anys, davant el creixement desorbitat dels préstecs hipotecaris d'habitatge, AICEC-ADICAE va començar a parlar del sobreendeutament dels consumidors com un greu perill. El problema es va incrementar quan els consumidors van començar a tenir deutes de tota mena no suportables, principalment de l'habitatge i la hipoteca. L'empobriment i el sobreendeutament han portat a moltes famílies a una situació límit.

 

Els darrers mesos es van realitzar una serie de sondeig sobre l’endeutament en les quals, en l'actual context d'inflació elevada de manera desproporcionada, i d’una progressiva pujada de tipus d'interès, un 46,8% dels enquestats reconeixen que el seu nivell d'endeutament se'ls porta ja més del 35% dels seus ingressos, i dels mateixos, el 39% ha arribat a aquesta situació en aquest últim any.

 

El 28,1% dels consultats reconeix directament que el seu nivell d'endeutament ja supera el 35% dels seus ingressos, i un altre 18,7% assegura a més, haver superat el nivell d'endeutament  del 35% dels seus ingressos aquest any degut a les pujades de tipus d'interès.

 

Així mateix, l'associació dona suport  a totes les persones que tenen problemes amb el pagament dels seus préstecs mitjançant el seu treball de la Plataforma Hipotecaria d’ADICAE, i els anima a participar a la jornada del Projecte Europeu sobre l’Endeutament

 

A més s'exposaran solucions a l'endeutament i es parlarà sobre la llei de la segona oportunitat. 

 

Per a entrevistes o qualsevol qüestió vinculada a la nota de premsa poden contactar amb el telèfon 685 919 242 o bé a través de l'email comunicaciocat@adicae.net

En queremos que participes en tu defensa y en la defensa organizada de todos los consumidores ¡Cuantos más seamos, con más fuerza defenderemos nuestros derechos! Contacta con nosotros y envíanos un e-mail con tus propuestas de participación.

en imágenes

Últimas fotos de la galería

Taller sobre Redes Sociales y Nuevas Tecnologías en Centro de Formación del Ayuntamiento de Inca
Movilización contra las cláusulas suelo.
Movilización contra los fraudes financieros.
Manifestación contra los fraudes financieros.
Manifestación contra los fraudes financieros.
Manifestación contra los fraudes financieros.

Actualmente hay 7 fotografías en la Galería de Imágenes.

Acceder a la Galería de Imágenes

Servicios de la asociación

Asesoría on-line

ASESORÍA
Haga sus consultas a través de correo electrónico con total confidencialidad a nuestro equipo de asesores y reciba respuesta en un tiempo récord.

ADICAE - Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas y Seguros de España
ADICAE Servicios Centrales: c/Gavín, 12 local, 50001 ZARAGOZA (España).
N.I.F. G50464932. Inscrita con el N° 5 en el registro de Asociaciones de Consumidores del Instituto Nacional de Consumo de España. Email